| || HOME | LIVING FOOD & RAWFOOD | COURSES & PRICE | COURSE DATE | GALLERY | TESTAMONIALS | WEBSHOP | ABOUT US | CONTACT
 
     
 
 

 

Testamonials

 

Thank you for wonderful day,

If all homes were like this, we would have peace on earth and all get to live in paradise!

/ Susanna & Vianne DANMARK

¤

Dear Katrin, you are an angel for all of us who want to learn to live healthier and better life!

Thank you so much, for support, wisdom, positive attitude and all good food!!

Your work Katrin is so full of love and good energy! Ouer group was great and Eriks lessions gave new thoughts!

Helena FINLAND


¤

Katrin, we love your beautiful clean energy. Thank you for welcoming us to you wonderful loving center, we had such a wonderful time, thank you /

Matthew Monarch, USA, autor to Rawspirit & Raw succes www.rawspirit.org www.therawfoodworld.com

Angela Stokes- Monarch, USA,  autor www.rawreform.com

¤

Thanks for a week full of love of Living Foods. You are truly the most enthoustiastic evangilizers I had the honour of meeting.

You will be an important source of distibuting the living food message over Europe.

You make truly gourmet living food which was the reason that I was a LF sceptic. Was very impressed and inspired.

Thanks Vincent with family, Holland

¤

It has been 2 wonderfull weeks in this beautiful house! All these wonderful good food e has inspired me to a more variation in my Living food at home.

My previous 3 months with Living food showed that my backpack significantly decreased and those 2 weeks at 100% Living food, I have not had any pain at all, and decreased physical therapy by 25%. It is wonderful.

After attending the 100% Living food my menstruation pain disappeared.

Thanks for everything and good luck with the future! / Karin

¤

Dear Katrin

Living Food, wonderfully delicious and good for the body.

May the luck dance through everything You play.

/ Katarina DiLeva

 

¤

Heartly thanks !

guess who, missed a Yoga friend...

guess who, missed you breakfast...

guess who. sitting in the forest and just let the tears flow... Not the usual tears...

A warm thanks to you!

¤

I mitten av juni hade jag förmånen att få vistas i tio dagar på Levande Föda Kur-och kursgård, som drivs av Katrin Petersson. Den ligger i en lugn och trivsam miljö, alldeles vid havet och nära till strövområden, vilket bidrar till att göra den perfekt för sitt ändamål.

Katrin ledde en kurs i levande föda, och samtidigt fick vi under de första tre dagarna träna oss i Yoga med hjälp av Richard Liljenberg, yoga-, meditationslärare och massör. Under de resterande sju dagarna deltog vi också i en kurs i självläkningslära av Naprapat Eric Karlsson.

Den trivsamma atmosfär som Katrin skapar omkring sig genom sitt säkra och lugna sätt och sin fasta ledning gör att man har lätt att acklimatisera sig på kursgården. Man märker också snart att hon besitter gedigna kunskaper i ämnet "levande föda". Förutom själva tillagningen av maten lär hon ut detaljer och fakta, som man bör känna till när man använder denna kosthållning i det dagliga livet. En del lektioner innehöll t ex groddning och odling av vetegräs, solrosfrön o dyl, andra mjölksyrning, osv. 

Det serverades i allmänhet tre mål mat om dagen. Har du problem, som t ex reumatism, diabetes eller allergi av något slag, anpassar Katrin maten efter dina önskemål. I allmänhet passar dock maten, som för övrigt smakar fantastiskt bra, alla kategorier. Den är nämligen både ekologisk, vegansk och glutenfri, samt rå, förstås. Man får t o m sova mellan ekologiska lakan.

Vetegräsjuice ingick i terapin. Något man kunde välja mot en extra kostnad var däremot en djupreningskur. Den valde jag att genomgå och den gick ut på att tarmsystemet och lever samt galla skulle rensas och renas. Det kändes som om den gjorde nytta även om en del droppar, som skulle intas ett par gånger om dagen, smakade beskt, för att inte säga äckligt. Men ont ska ju med ont fördrivas, som det heter, så det var bara att blunda och svälja. Jag kan varmt rekommendera kuren.  

Kursen i självläkningslära var också informativ och bra. Den var synnerligen omfattande och innehöll, förutom självläkning och dess historik, bl a kännedom om ätliga växter, hur man ska hålla vikten, hålla sig frisk, mm. För var och en som är intresserad av sin egen och andras hälsa är detta en viktig och angelägen kurs.

Förutom kursen i 'self-healing' hade Eric ryggymnastik med oss varje morgon. Det skulle naturligtvis vara utmärkt om man kunde ta sig samman och göra detta på egen hand varje morgon. Samtidigt kanske man behöver en instruktör som rättar ens rörelser om de skulle vara felaktiga.

Sammanfattningsvis var hela vistelsen på Väddö underbar, och vi som var där, såväl instruktörer, som kursdeltagare och praktikanter var som en hel familj under de tio dagar vi hade tillsammans.

Birgitta Carp

Med författare till boken "Recept på naturligtvis"